Ayurveda

  • Ayurveda

De kracht van Ayurveda

Bij studio Vandaan kan je nu ook terecht voor de meest heerlijke Ayurvedische behandelingen. Heb je vragen over onze Ayurvedische behandelingen? Neem dan zeker even contact met ons op!

Ayurvedische Behandelingen

Ayurvedische Ontspanningsmassage (Abhyanga)

De traditionele massage die van moeder op dochter wordt doorgegeven in India. Een zachte, zeer ontspannende hele lichaamsmassage waarbij je met heerlijk warme kruidenolie wordt overgoten en gemasseerd om je extra te laten gronden. Ook de grote concentratie kruiden hebben een balancerende werking op je zenuwstelsel en daarnaast als doel de circulatie in en ontgifting van het lichaam te ondersteunen.  Het is een zachte, ontprikkelende en grondende massage, die daarnaast ook ingezet kan worden bij specifieke fysieke / mentale krachten vanwege de verschillende medicinale oliën die worden ingezet en drukpunten die worden gestimuleerd.

Totale duur:

Optie 1: 75 min, waarvan 60 min massage. Ruimte voor een voor- en nagesprek. Tarief: € 85,00

Optie 2: 90 min, waarvan 75 min massage. Ruimte voor een voor- en nagesprek. Tarief: € 105,00

Optie 3: 120 min, waarvan 100 min massage. Ruimte voor een voor- en nagesprek. Tarief: € 125,00

Ayurvedische Mama Massage

Na het leveren van zo’n fantastische prestatie als een bevalling, verdien je en heeft je lichaam de beste verzorging en vertroeteling nodig. Als je in een goed traditioneel gezin in India een kind krijgt, krijg je deze massage 30 dagen langs minstens 1x per dag. De warme medicinale olie waar je mee wordt overgoten is voedend, sterkend, grondend en vooral erg lekker warm en zoet geurend met als doel jouw herstelproces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Met behulp van drukpunten en speciale strijkingen wordt de circulatie in het lichaam bevorderd, en zak je verder weg in de verwarmde massagetafel. Mogelijk vanaf het eerste moment dat je er zelf aan toe bent.

Totale duur: 75 min, waarvan 60 min massage. Ruimte voor een voor- en nagesprek.

Ayurveda Analyse & Massage Pakket

Alvorens je een heerlijk ontspannen Ayurvedische lichaamsmassage van 60 min ontvangt, houdt Marlise een intake met je om te bespreken waar je behoeftes liggen of welke (zwangerschaps)klachten je ervaart. Bovendien zal ze een meting/analyse met je houden om je dosha te bepalen en na te gaan hoe ze de massage op jouw behoeftes en mind/bodytype kan afstemmen.

Intake, Analyse, Massage van 60 min.

Totale duur: 120 min, waarvan 60 min massage. Ruimte voor een voor- en nagesprek.

Ayurvedische Pakketten

Ayurveda Zwanger pakket

Met het Ayurvedische zwangerschapspakket kan Marlise je op uitgebreide wijze ondersteunen tijdens je zwangerschap.

Het pakket bestaat uit:

Intake, Analyse, Zwangerschapsmassage 1
Zwangerschapsmassage 2
Zwangerschapsmassage 3
Fles huisgemaakte Ayurvedische Olie

Ayurveda Mama pakket

Met het Ayurvedische Mama pakket kan Marlise je fysieke en mentale herstel op uitgebreide wijze ondersteunen in de enerverende tijd na de geboorte van je kleintje.

Het pakket bestaat uit:

Intake, Analyse en Mama Massage 1
Mama Massage 2
Mama Massage 3
Nagesprek, Analyse, Mama Massage 4
Postpartum Kruiden
Fles huisgemaakte Ayurvedische olie

Marlise Trouwborst

Ayurvedisch therapeut en masseuse

Sinds 2017 is Marlise trotse co-ouder van een dochter, thuis geboren met behulp van mindfulness en ademhalingstechnieken en wonen ze samen heel gelukkig in Utrecht. Marlise is door levenservaring op het pad van mindfulness en Ayurveda gekomen, en heeft zelf mogen ervaren hoe heilzaam, balancerend en respectvol deze disciplines je weer terugbrengen naar je ware natuur en kracht.

Na diverse opleidingen (o.a. reiki 1 en 2, mindfulnesstrainer, ayurvedic practicioner, massageopleiding) is Marlise nu ook in staat terug te geven wat haar zelf zo geholpen heeft. Met massages, ayurvedische consulten en begeleiding staat ze vol passie voor iedere vrouw en moeder klaar die het zichzelf gunt om de aandacht, gezondheid en verzorging te krijgen die ze verdienen.

Praktische Informatie

  • Behandelingen kunnen alléén plaatsvinden met een reservering.
  • We kunnen de behandeling aanpassen aan persoonlijke wensen en eventuele klachten.
  • We hanteren v.w.b. onze massages de volgende Corona maatregelen. Met je boeking ga je akkoord met ons Coronabeleid en onze huisregels.
  • De Aryurvedische zwangerschapsmassage vindt plaats op de zwangerschapstafel van Marlise.
  • Locatie: Vleutenseweg 82, Utrecht (in Lombok).
  • Boekingen: Met Marlise (wisselende beschikbaarheid), voor een afspraak check haar beschikbaarheid hier.

Met Marlise: Vleutenseweg 82, Utrecht (Lombok).