Kraammassage

Kraammassage

Ontspannende, herstellende en zachte massage ná je bevalling, bij je thuis

Kraammassage bij je thuis

Ontvang een zachte en heerlijk ontspannende lichaamsmassage met warme olie in het comfort van je eigen huis. We geven extra aandacht aan het herstel van je buikregio en het verzachten van de spieren van je rug, nek en schouders. Bovendien komen ook je hoofd, gezicht armen, benen, voeten en handen aan bod, zodat je gehele lichaam heerlijk kan ontspannen. De massage werkt daarmee ondersteunend voor zowel je fysieke, hormonale als emotionele herstel na de geboorte van je kindje.

Vanaf de 2e week na de bevalling, komen we met liefde bij je thuis. We kunnen rekening houden met eventuele klachten en de massage aanpassen aan je persoonlijke wensen.

You can only take care of others when you take care of yourself first

*

De fase na je bevalling is bij uitstek een fase om goed voor jezelf te zorgen. Alleen als je allereerst goed voor jezelf zorgt, kan je er ook voor je kindje(s) zijn en de zorg voor hen dragen.

Tijdens de bevalling heeft je lichaam een topprestatie geleverd en dus is in de postnatale fase herstel en ontspanning heel hard nodig. Massage kan hierbij op verschillende wijzes ondersteunend werken:

 • Zo stimuleert massage de bloedsomloop wat het vervoer van de benodigde voedingsstoffen en zuurstof naar alle cellen van het lichaam mogelijk maakt om je fysieke herstel te bevorderen.
 • Massage helpt daarnaast om de hormoonklieren na de bevalling weer in balans te brengen, wat kan bijdragen aan een stabielere hormoonspiegel en een stabieler mentaal gevoel.
 • In de postpartum tijd gaat veel van je aandacht naar je baby en soms vergeet je misschien jezelf. Een massage kan je helpen om weer bij jezelf te komen en te voelen hoe het met je gaat en wat je nodig hebt.
 • Wellicht geef je (ook) borstvoeding en draag je je kindje veel, waardoor je schouders en nek wat vermoeid of stijf kunnen aanvoelen. Dit kan de massage voor je losmaken zodat je je weer vrij kan bewegen.

Kortom, een kraammassage helpt je om te ontspannen en zowel je fysieke als emotionele herstelproces te ondersteunen. Tegelijkertijd heb je tijd en ruimte voor jezelf en hoef je even niet te zorgen, maar mag je heerlijk voor je laten zorgen!

Als je specifieke wensen hebt, dan horen we het graag.

Super goede en fijne behandeling. Boven verwachting! Erg professioneel en er is ook veel kennis aanwezig rondom zwangerschap / bevalling / geboorte / kinderen. Dus kan alleen maar zeggen dat ik het helemaal top vond. Heel lief dat er een chocolaatje als viering van de geboorte was, er een air diffuser mee was en muziek! Ook een geweldig leuk contact met Danielle tijdens het bezoek. Het meest waardevolle was de ontspanning tijdens de massage, zorg voor mijn lijf en als bonus de diastase uitleg en meting. Dit verdient elke moeder 😉  en zeker van zo’n prettige masseuse en bij zo’n leuke onderneming.

Sharon

New! Papa/Partner Massage bij je thuis

Ook voor vaders en partners kan een moment van ontspanning in de kraamtijd ontzettend prettig en zeer welkom zijn. Zij hoeven niet fysiek te herstellen van de geboorte, maar de impact van het ouder worden is immers net zo groot op hen.  Speciaal voor je partner bieden we de optie om een Rug, schouder, arm, hand, nek en hoofdmassage bij te boeken, aansluitend aan een kraammassage voor jou. Je hebt de keuze tussen een partnermassage van 30 of 60 min en alles vindt plaats bij jullie thuis!

Geef een nieuwe moeder

een moment van échte ontspanning cadeau

Boekingen & Praktische Info

 • De behandeling wordt gegeven door Danielle.
 • We kunnen de behandeling aanpassen aan je persoonlijke wensen en klachten
 • Behandelingen kunnen alléén plaatsvinden met een reservering en betaling voor aanvang.
 • Tarief Kraammassage: € 155,00 voor 90 minuten massage. Met opzetten/opruimen en voor/nagesprek ben ik in totaal ca. 2 uur aanwezig.
 • New! Optioneel bij te boeken de Papa/Partnermassage
  Tarief: 30 min voor €50,00 en 60 min voor €75,00. Ik wil dit.
 • Locatie: De Kraammassage vindt plaats bij je thuis. Woon je in Utrecht-stad, dan zijn de reiskosten inbegrepen, maar eventuele parkeerkosten niet. Woon je buiten Utrecht-stad, dan komen er reiskosten bij.
 • Voor een afspraak, mail Danielle op: info@studiovandaan.nl

Danielle, Heel heel heel erg bedankt voor de heerlijk massage en vooral voor de aandacht, liefde en zorg die mijn lijf goed kon gebruiken! Je hebt geen idee hoeveel ontspanning je mij cadeau hebt gegeven in die 90 minuten! DANK! 
Sanne

Ha Danielle, De Kraammassages was echt heerlijk. Helemaal wat ik hoopte, dus dat is fijn. Ook Pim heeft genoten van zijn massage en voelde zich daarna ook lekker ontspannen. Je bent een fijn persoon om in de ruimte te hebben en leuk dat je ook even wilde helpen met het omknopen van de doek.

Lianne
Thanks again for the wonderful massage last week. Also for all the tips and the follow up information! 
Mateja

Hi Danielle, De massage was echt heerlijk, nog heel lang van nagenoten.

Femke