Selecteer een pagina

Fertility Lunch & Sharing Circle

Heerlijk eten en ontspannen delen voor vrouwen met een kinderwens

 

7

Sharing is Self-Caring

Als je vol verwachting hoopt op een kindje maar deze op zich laat wachten, kan het enorm waardevol zijn om omringt te worden door vrouwen die jou écht begrijpen. Omdat ze hetzelfde doormaken.  Omdat ze weten hoe het voelt. Omdat er verbinding is zonder dat er woorden nodig zijn.

Wat doen we tijdens de Fertility middag?

Om de verbinding tussen gelijkgestemde vrouwen tot stand te brengen organiseren we voor het eerst The Fertility Lunch & Sharing Circle!

Een hele middag speciaal voor vrouwen met een kinderwens waarbij het (nog) niet is gelukt om moeder te worden. Of dat nou van een eerste, tweede of derde kindje is. We strijken neer aan een lange tafel vol heerlijke en gezonde voeding*. Ook krijgt je veel nuttige tips om je vruchtbaarheid een boost te geven en je wordt ingewijd in een speciale ceremonie om je baarmoeder te eren. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor mooie gesprekken onderling. Alles staat volledig in het teken van jouw allergrootste verlangen en de (h)erkenning daarvan. Je gaat naar huis met nieuwe energie om hoopvol toe te werken naar de vervulling van jouw kinderwens, wetende en voelend dat je er niet alleen voor staat.

De workshop vindt plaats onder professionele begeleiding van Kim Brandsma (Fertility Coach en Masseuse) en Danielle van Grieken (eigenaresse van studio Vandaan, Fertility Coach Yogadocente en masseuse).

 

Voor wie is de middag geschikt?

De workshop is geschikt voor iedere wensmoeder. Of je nu probeert zwanger te worden via de  natuurlijke weg, via een medisch traject, net begonnen bent of al een hele tijd in een traject zit, en ook als je al een kindje hebt maar een volgend kindje (lang) op zich laat wachten.

Danielle van Grieken

Eigenaresse studio vandaan, Fertility Coach & Masseuse

Daniëlle werkte ooit als wetenschapper maar ontdekte dat haar dat niet paste. In 2009 richtte ze studio Vandaan op en sindsdien geeft ze met veel liefde yogalessen, cursussen, massages en retraites. Sinds 2012 heeft haar studio zich gespecialiseerd in alles rond de zwangerschap en werkt ze samen met haar team uitsluitend voor en met wensmoeders, zwangeren en nieuwe moeders. Het duurde echter nog jaren voordat ze zelf voor het eerst zwanger werd op latere leeftijd. Ze woont met haar vriend, zoontje en dochtertje in een klusboerderij in de Betuwe.

Kim Brandsma – van Pelt

Fertility Coach & Masseuse

Uit eigen ervaring weet Kim hoe het is om te kampen met vruchtbaarheidsproblemen. Ruim 6 jaar onderging ze diverse (medische) behandelingen, totdat ze in aanraking kwam met fertiliteitsmassages. Al na enkele behandelingen merkte ze het positieve effect op haar vruchtbaarheid. Inmiddels is ze moeder van twee kindjes en gediplomeerd fertiliteitsmasseuse. Kim geeft met veel liefde, zachtheid en aandacht fertiliteitsmassages- en coaching. Ze woont in een woonboerderijtje met haar man, dochtertje, zoontje en trouwe viervoeter in de Betuwe. Haar drijfveer is om vrouwen het vertrouwen in hun baarmoeder (terug) te geven.

Je ontvangt:

 • Een mooie opdracht in de aanloop naar deze middag
 • Geleide meditatie
 • Een Sharing Circle, waarin we ruimte geven aan jouw ervaring en emotie
 • Een heerlijke en gezonde, veganistische lunch met thee en lekkers tussendoor
 • Womb Blessing
 • Professionele en warme begeleiding van ervaren fertility coaches
 • 5% korting op een Fertility massage & intake bij Kim.

  Praktische Informatie

  • Datum: Zondag 3 september 2023 van 12.30 – 16.30 uur (12.15 uur inloop).
  • Tarief: €75,00 pp.
  • Locatie: Maurik, de Betuwe. Indien het weer het toelaat zal de lunch buiten plaatsvinden.
  • *Al het eten is zoveel mogelijk biologisch en veganistisch.
  • Nieuwe data vind je in onze Agenda.

  Aanmelden: Je aanmelden kan via onze Agenda. Zoek onder Workshops de juiste op en klik op de knop ‘Reserveer’. Ons systeem vraagt je dan een account aan te maken om de betaling te verwerken en de reservering op je naam te zetten. Met de juiste workshopcredit kan je via ons Yogaschema je plekje reserveren.

  Locaties

  Studio Vandaan- Betuwe – Buitenweg, Maurik