Selecteer een pagina

Baby-in-je-buik Massageworkshop

Bewust contact maken met je kindje

 

7

Contact maken met het kindje in je buik

In deze massageworkshop staat contact maken met je kindje in je buik centraal. Je leert hoe je je kindje met jouw warme handen kan masseren door de buikwand heen en hij/zij hierdoor vertrouwd raakt met jouw aanraking.

Wat doen we tijdens de workshop?

In deze massageworkshop staat contact maken met je kindje in je buik centraal. Je leert hoe je je kindje met jouw warme handen kan masseren door de buikwand heen. Op deze manier raakt jouw kindje gewend aan jouw eigen manier van aanraken. De omhullende druk geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Bovendien leer je baby massagetechnieken die je vanaf dag 1 na de geboorte toe kan passen. Het kindje zal jouw aanraking herkennen waardoor het zich gemakkelijker zal kunnen ontspannen en de overgang van binnen naar buitenwereld als minder overweldigend kan worden ervaren.

Ook voor jou (eventuele) partner kan de babymassage een prettige manier zijn om vanaf dag één op een liefdevolle manier te kunnen hechten met jullie kindje. Partners zijn dan ook van harte welkom in deze workshop tegen een bijbetaling. 

Voor wie is de workshop geschikt?

Voor iedere aanstaande moeder die haar kleintje voelt bewegen in haar buik, dat is ongeveer vanaf ca. 17-20 weken zwangerschap en verder. Partners zijn welkom om mee te komen (tegen een kleine bijbetaling). 

Jolien Woortman

(Baby)massage docente

Jolien is docente babymassage en moeder van twee kindjes. “Vanaf een jaar of 8 had ik al de wens om verloskundige te worden maar omdat dat nachtwerk niet bij mij past ben ik het onderwijs in gegaan. Na 12 jaar met veel plezier les te hebben gegeven besloot ik het roer om te gooien en mijn hartewens echt in vervulling te laten gaan. Het werken met pasgeboren kindjes en hun ouders. Want hoe geweldig is het als je bij de start van nieuw leven een liefdevolle bijdrage mag leveren!”

“Het was een hele bijzondere en fijne workshop. Erg bijzonder om zo al contact te proberen te maken met baby’tje in de buik. En hier bewust bij stil te staan. Wat een fijne docente”.

– Mariëtte, zwanger van haar 3e kindje

studio Vandaan in Utrecht

Praktische Informatie

  • Duur: De workshop duurt ca. 2 uur
  • Tarief: €35,00 voor jezelf, €55,00 voor jullie samen.
  • Nieuwe data vind je in onze Agenda

Aanmelden: Je aanmelden kan via onze agenda – klik op de knop Reserveer. Ons systeem vraagt je dan een account aan te maken om de betlaing te verwerken en de reservering op naam te zetten.

Kom je graag samen met je partner? Stuur ons dan een mail op info@studiovandaan.nl om jullie aan te melden en dan betaal je samen het tarief van €55,00.

Locaties

Studio Willem – Willem Dreeslaan 55, Utrecht. Let op! De entree van het pand zit aan de achterzijde en is bereikbaar via parkeerplaats van het pand aan de Oudlaan, waar er gratis parkeren van auto en fiets is. De kleine achterdeur vind je in de rechterhoek van het pand (met de oranje poster). 

Yoga Moves – Locatie HOT – Jan van Scorelstraat 41, Utrecht
Meld bij de host aan de balie even dat je voor de studio Vandaaan workshop komt en je vindt de docente in de kleine zaal.