Mama Verwenpakket

Mama Verwenpakket

Herstellende Kraammassage, Moxa Treatment & Diastase Check

Post Partum Mama Verwenpakket

You can only take care of others when you take care of yourself first

De postpartum periode, direct na je bevalling, is een fase van herstel. Het is dan extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te laten verwennen. Dat heb je wel verdiend na de 9 maanden waarin je je baby hebt gedragen én een bevalling hebt volbracht, ongeacht hoe deze is verlopen.

Tijdens je zwangerschap en je bevalling heeft je lichaam een topprestatie geleverd en dus is in de eerste postpartum fase herstel en ontspanning heel hard nodig. Met het Mama Verwenpakket laat je jezelf even van top tot teen (letterlijk!) verwennen. Het bestaat uit:

 • Moxa stick treatment om je lichaam op te warmen, je verteringsstelsel te ondersteunen, het hormoon relaxin af te voeren en om je lichaam te helpen ‘sluiten’ na de bevalling.
 • De ontspannende lichaamsmassage stimuleert de bloedsomloop, wat het vervoer van de benodigde voedingsstoffen en zuurstof naar alle uitersten van het lichaam mogelijk maakt om het fysieke herstel na de bevalling te ondersteunen. Massage helpt daarnaast om de hormoonbalans te herstellen, wat kan bijdragen aan een stabielere hormoonspiegel en een stabieler mentaal gevoel in deze intense tijd.
 • Diastase check – nagaan of er door de zwangerschap sprake is van ruimte tussen je rechte buikspieren. Als dit zo is (wat zeer vaak het geval is) ontvang je tips voor het sluiten van de diastase.
 • De zachte buikmassage helpt je buik te herstellen en te ‘sluiten’ en helpt haar organen weer hun oude plek te vinden. Bovendien draagt het bij aan het verkleinen van de baarmoeder tot haar originele grootte.
 • De voetmassage werkt ontspannend en grondend, balanceert je energie en helpt om emoties te laten bezinken.
 • In specifieke situaties passen we ook de speciale techniek van de Bekung Belly Bind toe wanneer dit geïndiceerd is; dit is een mooie manier om het lichamelijke herstel en het buik-en bekkengebied te ondersteunen na de geboorte. Bengkung belly binding is de kunst van het ‘inpakken’ van het buikgebied en de heupen en ondersteunt niet alleen het fysieke maar ook emotionele aspect van het herstelproces na de bevalling.

Kortom, het Mama Verwen Pakket helpt je niet alleen om diep te ontspannen in een bijzonder enerverende tijd maar ondersteunt ook op een praktische wijze je fysieke én emotionele herstelproces. Tegelijkertijd heb je even tijd en ruimte voor jezelf en hoef je zelf even niet te zorgen, maar mag je juist voor je láten zorgen!

Als je specifieke wensen of klachten hebt, dan horen we het graag bij je boeking zodat we de behandeling hierop kunnen aanpassen.

Het mama-verwenpakket is helemaal wat het belooft: echte verwennerij en even alle aandacht voor jou en je lijf. Anita is super gepassioneerd over alles wat je maar kunt tegenkomen in die eerste prille weken met je kleintje, en helpt je meteen verder. Zo trof ze mij bij onze afspraak thuis met een baby met buikpijn, en had ze allerlei praktische tips over hoe we onze kleine meid daar een beetje doorheen kunnen helpen. De massage was heerlijk en de belly binding geeft echt support. Anita kijkt tijdens de behandeling goed naar jou en wat je nodig hebt, en drukt je op het hart dat zelf ook te blijven doen – inclusief handige tips daarvoor!

Willemijn

Wat fijn om even tijd voor mezelf te nemen en aandacht te hebben voor mijn lijf. Na de bevalling was ik vooral bezig met de zorg van de kleine en kwam ik er nauwelijks aan toe om ook goed voor mezelf te zorgen en aandacht te geven aan mijn herstel. De massage van Anita was precies wat nodig was. Heerlijk relaxed en ontspannen en heel luxe gewoon bij mij thuis. Na afloop voelde ik me heel relaxed en zacht. De behandeling bracht rust in mijn lijf en hoofd. Doe mij dit maar elke week 😉

Nicole

Boekingen & Praktische Info

Mama Verwen Pakket

 • De behandeling vindt plaats bij je thuis en wordt gegeven door Daniëlle of Paulina.
 • We kunnen de behandeling aanpassen aan je persoonlijke situatie / wensen en/of fysieke klachten
 • De behandeling kan alléén plaatsvinden met een reservering. Wanneer je interesse hebt, kan je dit al gedurende je zwangerschap aangeven via de mail. Het inplannen van de afspraak gebeurt vervolgens na je bevalling. We maken op korte termijn tijd voor de kraambehandelingen.
 • Extra kosten: Woon je in Utrecht-stad, dan zijn de reiskosten inbegrepen, maar eventuele parkeerkosten niet. Woon je buiten Utrecht-stad, dan komen er reiskosten bij.
 • We hanteren v.w.b. onze massages de volgende Corona maatregelenMet je boeking ga je akkoord met ons Coronabeleid en onze Huisregels.
 • Tarief: Eenmalige sessie: € 175,00 voor 2 uur. Koop het hier!
 • Liever het Super Mama Verwen Pakket van 3 sessies van 2 uur? Voor een totaal van €480,00 komen we 3 keer bij je thuis en leren we je tevens om jezelf in te binden. Daarnaast vragen we je €25,00 als borg voor de bindingsdoek. Koop mij hier!
 • Heb je vragen of wil je een reservering maken? Mail ons op info@studiovandaan.nl

Geef het ultieme cadeau

aan een nieuwe moeder

met onze Mama Verwenpakket – Cadeaubon!

Het is ondertussen al 14 maanden geleden dat ik bevallen ben via een derde keizersnede, als ik in de nieuwsbrief van Studio Vandaan lees over het Mama Verwenpakket. Zou dit nog wat kunnen brengen na zoveel maanden? En dat deed het! Wat fijn zeg. De meeste masseurs blijven uit de buurt van je buik, terwijl ik juist daar het gevoel had dat nog niet alles op zijn plek zat en zijn stevigheid terug had. Na de massage voelde ik al verschil. Ik heb daarnaast veel handige tips gekregen hoe ik zelf mijn buik steviger kan krijgen door zelf te masseren.De Moxa stick treatment is ook echt heel fijn. Je voelt de warmte echt in je lijf trekken. Heel ontspannend! Even tijd voor jezelf 🙂

Lenieke

Een aantal dagen na de bevalling kwam Anita thuis langs en heb ik een heerlijke massage gekregen waarbij ik zo ontspannen was dat ik in slaap viel. Ik vond het lastig om echt te ontspannen overdag maar door de massage en even de tijd voor mezelf, kon ik mij daar volledig aan overgeven. Bij alles wat Anita deed, legde ze uit waarom en waar het goed voor is. Zo ontzettend fijn om je daar bewust van te zijn!

Vervolgens heeft ze mijn rug met moxa stick behandeld waardoor mijn rug verwarmd werd en dit heeft ze na een buikmassage (o.a. om mijn darmen weer te stimuleren) ook mijn buik met een moxa stick behandeld. Dit was ontzettend fijn om die warmte zo te voelen.  Ook hierbij legde Anita uit hoe je dat het beste kon doen zodat je partner het eventueel later bij je kan uitvoeren. Gezien ik borstvoeding geef en dit nogal wennen is voor mijn lichaam heeft Anita mij wat oefeningen laten zien voor je schouders en rug. Ik probeer dit elke dag even te doen.

Als laatst bond Anita mijn buik in nadat ze eerst liet zien hoe je je buik (organen) omhoog masseert. Ook het inbinden heeft ze zorgvuldig uitgelegd en laten zien zodat ik ook dit zelf kan doen.

Ik kan iedere vrouw die onlangs is bevallen de behandelingen van Anita aanraden.  Als je het niet cadeau krijgt zou je het jezelf cadeau moeten doen. Na alle inspanning is de nazorg zo ontzettend belangrijk en veel vrouwen staan hier (net zoals ik) niet direct bij stil. Anita heeft ontzettend veel kennis en deelt dit graag. Ik ben ontzettend dankbaar dat ze op ons pad terecht is gekomen!

El

De behandeling was heerlijk!

Sanne